Hoe groots pakt Disney+ uit in 2021?

Hoe groots pakt Disney+ uit in 2021?

In 2021 vooral heel meer series van Marvel en Star Wars.

Sinds de release van Disney+ in november 2019 verschenen er nog niet zo bar veel nieuwe films en series op de streamingdienst. Check het overzicht maar. Gaat dat veranderen in 2021? We zetten de meest opvallende zaken hieronder bij elkaar.

Wat betreft de originele films die op Disney+ verschijnen in 2021 is nog niet veel bekend. Op dit moment staan de animatiefilm Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again en de musicalfilm Sneakerella vast voor volgend jaar.

Waarschijnlijk verschijnt ook de nieuwe Home Alone online, al is dat nog niet helemaal zeker. De camera's zouden op dit moment al draaien. Ook bestaat de kans dat de boekverfilming Flora & Ulysses in 2021 verschijnt. Deze staat voorlopig nog op 2020, maar ook deze film lijkt vertraging op te hebben gelopen. Eveneens de Diary of a Wimpy Kid-reboot zou zomaar in 2021 kunnen opduiken.

Disney+ series in 2021
En dan de series, waar waarschijnlijk meer naar wordt uitgekeken! Volgend jaar verschijnen minimaal de live action Marvel-series WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki en de animatieserie What If...? Mogelijk debuteert ook Hawkeye en wie weet zelfs Ms. Marvel.


Wat betreft Star Wars kunnen we de serie Cassian Andor verwachten en waarschijnlijk een derde seizoen van The Mandalorian. En dan verschijnt er ook nog de animatieserie Star Wars: The Bad Batch.

Ook wordt er gewerkt aan de medische serie Doogie Kameāloha, M.D., de avonturenserie The Mysterious Benedict Society, de komedieserie Just Beyond en de animatieseries Monsters at Work van Pixar en een nieuwe Chip 'n' Dale-animatiereeks met 39 afleveringen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair