Dutch Giant Olivier Richters in brute trailer 'Knuckledust'

Dutch Giant Olivier Richters in brute trailer 'Knuckledust'

De boomlange Nederlander timmert hard aan de weg in de filmwereld.

Samuel Goldwyn Films heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven van Knuckledust, een brute actie-thriller die wordt omschreven als een mix van Fight Club en The Raid. Wanneer een speciale politie-eenheid een elite-vechtclub (genaamd Club Knuckledust) ontdekt, moet de eenheid zich zien te banen door zeven ondergrondse niveaus, die gevuld zijn met de dode lichamen van vechters over de hele wereld. Neerlands eigen boomstronk Olivier Richters lijkt een van de eindbazen te zijn in de film.

Naast de Nederlandse Richters, die volgend jaar ook te zien is in Black Widow en The King's Man, zijn er in Knuckledust rollen weggelegd voor Moe Dunford, Kate Dickie, Camille Rowe, Phil Davis, Alex Ferns, Jaime Winstone, Gethin Anthony en Sebastien Foucan. Zowel de trailer als de poster kun je hieronder bekijken.

Binnenkort op VOD
Knuckledust werd geschreven en geregisseerd door James Kermack, regisseur van de films Hi-Lo Joe en DanTDM Presents The Contest. Producenten zijn Julien Loeffler, Laurent Fumeron, Daniel Goroshko, Rodolphe Sanze. Goldwyn Films zal Kermacks film op 11 december uitbrengen op VOD.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair