Opnames nieuwe 'Justice League' op set 'Fantastic Beasts' en trailer snel online

Opnames nieuwe 'Justice League' op set 'Fantastic Beasts' en trailer snel online

The Flash & Cyborg moeten aan de bak.

Voldoende mensen zullen hoge verwachtingen hebben bij Zack Snyder's Justice League, de soort van director's cut van Zack Snyder van de DC-film Justice League die in 2017 nog zo tegenviel na een productiehel met veel geknip en geplak door andere verantwoordelijken dan Snyder. De afgelopen dagen duiken meer details op over The Snyder Cut.

Zo blijkt nu dat er niet alleen heropnames plaatsvinden op de set van Zack Snyder's Justice League. Acteur Ezra Miller kwam voor de film in actie op de set van Fantastic Beasts 3. Dit zei Snyder tegenover Beyond the Trailer:


"Ik moest een pick-up shot van Ezra hebben. Weet je, hij zit nu op Fantastic Beasts, en dat is in Londen, en we konden helaas niet naar Londen afreizen. Dus we spraken hem en de Fantastic Beasts-crew, via Zoom en ik stuurde iedereen tekeningen. Ik was van, 'oké dit is wat hij moet doen, dit is waar hij is.'"

Nieuwe trailer op 17 november
Eerder werd al duidelijk dat er een verrassing zal zijn op dinsdag 17 november. Nu blijkt dat te gaan om een nieuwe trailer. Naar verwachting is het een aangepast versie van de eerdere Hallelujah-trailer van een paar maanden geleden.

Ook nieuw is een afbeelding die Ray Fisher online zetten, met zijn Cyborg en Millers The Flash. Daarna overigens nog meer foto's vanaf de set in 2016. Een verschijningsdatum voor Zack Snyder's Justice League is er nog niet, maar naar verwachting verschijnt deze ergens in de zomer van 2021.






NieuwsFilm

meest populair