Antoine Fuqua (Training Day) strikt topcast voor zijn nieuwe film

Antoine Fuqua (Training Day) strikt topcast voor zijn nieuwe film

De volgende film van de regisseur is er een om naar uit te kijken!

Antoine Fuqua, o.a. bekend van Training Day, liet recentelijk weten een thriller te gaan maken voor streaminggigant Netflix. Het gaat hier om The Guilty, een Engelstalige remake van de Deense film Den Skyldige. De regisseur wist al Jake Gyllenhaal te strikken, maar ook de rest van de cast mag er zijn!

Fuqua en Gyllenhaal werkten al eerder samen aan Southpaw, maar de regisseur heeft ook nog andere oude bekendheden een rol gegeven in zijn nieuwe film, namelijk Ethan Hawke (Training Day, Brooklyn's Finest, The Magnificent Seven), Peter Sarsgaard (The Magnificent Seven) en Beau Knapp (Southpaw).

Andere namen
Verder zullen ook Paul Dano (There Will Be Blood), Danielle Riley Keough (Mad Max: Fury Road), Bill Burr (The Mandalorian), Byron Bowers (Honey Boy), Da'Vine Joy Randolph (Dolemite Is My Name), David Castañeda (Sicario: Day of the Soldado) en Edi Patterson (Knives Out) in de film te zien zijn.

Ook voor het script ligt het wel goed. Deze werd geschreven door Nic Pizzolatto, voornamelijk bekend van True Detective. Het hele verhaal speelt zich volledig af op een enkele morgen. Gyllenhaal zal de hoofdrol op zich nemen en speelt een telefonist van de nooddienst 911 die het leven van een beller probeert te redden, maar ontdekt dat er meer aan de hand is.

NieuwsFilm

meest populair