Marvel-regisseur maakt gave reclame voor 'Coca-Cola'

Marvel-regisseur maakt gave reclame voor 'Coca-Cola'

En check een korte hartverwarmende Disney-kerstfilm.

Donkere dagen, sneeuw op de stoep, kerstboom voor het raam... Heb jij zin in de kerst? De decembermaand nadert razendsnel en de grote merken storten zich weer op hartverwarmende commercials. Zo ook weer Coca-Cola en Disney.

De eerste video die je hieronder ziet komt van Thor: Ragnarok en Jo Jo Rabbit-regisseur Taika Waititi. Coca-Cola omschrijft de video als volgt:


"Geef deze kerst iets dat alleen jij kunt geven. Of het nu in persoon is, tijdens een ongemakkelijk videogesprek of gewoon een kort bericht, tijd vrijmaken voor degenen van wie je houdt, is wat Kerstmis echt de meest speciale tijd van het jaar maakt, hoe je het ook doet. Waar je ook bent, we hopen dat je een goede hebt. Fijne kerstdagen."


Grootse Disney kerst-animatievideo
Ook Walt Disney maakte een mooie video voor de aankomende kerstdagen. De omschrijving:


"Terwijl tijden veranderen en mensen opgroeien zorgen tradities ervoor dat families bij elkaar blijven en levenslang herinneringen maken. Lola en haar kleindochter delen een liefde voor Disney en knutselen voor kerst. Maar door de jaren heen verdwijnt dit naar de achtergrond. Terugkijkend in haar verleden krijgt Lola inspiratie van de geliefde Mickey Mouse waardoor zij inspiratie krijgt voor een feestelijke verrassing. Wij hopen dat je geniet van deze speciale kerstvideo, de magie van samen zijn.



NieuwsFilm

meest populair