Zack Snyder wil een 'The Dark Knight Returns'-film maken

Zack Snyder wil een 'The Dark Knight Returns'-film maken

Die dan draait om een roestige, oude Batman.

Regisseur Zack Snyder deed heel wat gave onthullingen tijdens een livestream deze week met fans van Justice League. Hij noemde zichzelf "geobsedeerd" met de comicreeks van Frank Miller, The Dark Knight Returns. Die zou hij graag willen verfilmen.

Snyder vertelde dat hij graag een film wilde maken gebaseerd op de comics. Hij zou er geen DCEU-film van maken, maar een Elseworlds-project, dat zich in een heel eigen realiteit afspeelt.

The Dark Knight Returns
In The Dark Knight Returns is Batman al jaren geleden met pensioen gegaan. Maar door een grote crisis in de stad Gotham, moet hij weer in actie komen. Het is bruut, en grof maar Batman neemt het op tegen een hele rits verschillende schurken, waaronder een bende die zichzelf The Mutants noemt, en tegen de Joker die uit Arkham ontsnapt is.

"Ik zag recent een tweet waarin we stond 'Snyder moet stoppen met het lezen van Dark Knight Returns, hij moet een andere Batman-comic gaan lezen'," begon Snyder. "Ik tweette bijna terug: Ik weet zeker dat Jay [Oliva] zegt dat er geen andere zijn. Ik ben zo geobsedeerd met die comic, en heb altijd gehoopt dat we hem ooit kunnen verfilmen. Zie je het al voor je? Zo'n oude en roestige Batman?"

NieuwsFilm

meest populair