Weird! Scott Adkins als 16-bit game-figuurtje in trailer 'Max Cloud'

Weird! Scott Adkins als 16-bit game-figuurtje in trailer 'Max Cloud'

Scott Adkins in een afwijkende gamefilm.

Gamefilms zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er de prijzige blockbusters die vaak met moeite het productiebudget weten goed te maken. Maar er zijn ook heel wat gamefilms met een verhoudingsgewijs minuscuul budget. Zo'n film is Max Cloud.

In de actiekomedie van Well Go USA Entertainment en regisseur Martin Owen (Twist, Killers Anonymous) zien we acteur Scott Adkins als een avatar in een 16-bit videospel. Er zijn ook rollen voor Tommy Flanagan, Lashana Lynch, Elliot Langridge, Franz Drameh en John Hannah. Check de beelden hieronder!


16-bit actiefilm met Scott Adkins
In Max Cloud vindt de tiener Sarah een 'easter egg' en opent per ongeluk een portaal naar haar favoriete side-scroller. Ze komt vast te zitten in een beruchte intergalactische gevangenis, de thuisbasis van de gevaarlijkste schurken van het Melkweg. Om te ontsnappen, moet ze het spel uitspelen met een beetje hulp van haar niet zo slimme vriend aan de buitenkant. Lukt het niet dan zal ze voor altijd een 16-bits personage blijven.

Op 18 december verschijnt de film in de States, waarschijnlijk via Video on demand. Hieronder ook nog een aantal posters voor Max Cloud.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair