Toch geen Marvel Cinematic Universe in 2020?

Toch geen Marvel Cinematic Universe in 2020?

De grootste filmfranchise ziet een verloren jaar.

Sinds Spider-Man: Far From Home, de officiële afronding van The Infinity Saga van het Marvel Cinematic Universe, doen de fans van de franchise het al zonder nieuwe films en series. De reeks moest dit jaar eigenlijk twee films en twee series op Disney+ voortbrengen, maar nu lijkt er definitief helemaal geen MCU-productie te verschijnen in 2020.

Met de films Black Widow en Eternals en de series The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision zouden we een mooie aftrap zien van Phase 4. Door corona werden de films en de The Falcon and the Winter Soldier al verplaatst naar 2021. Nu lijkt ook WandaVision een plekje in 2021 te krijgen.

WandaVision in 2021
Ondanks dat de serie rond Elizabeth Olsens Wanda Maximoff / Scarlet Witch en Paul Bettany's Vision onderdeel is van een nog redelijk recente 2020-promo van Disney+, ontbreekt de titel in de recente Disney+ update voor december.

Uiteraard zou het kunnen dat de serie nog los voor december 2020 wordt aangekondigd, maar doordat het nu alweer even stil is rond de show, zou het zomaar kunnen dat moeten wachten tot een later moment. Online is er het gerucht dat de serie verplaatst is naar januari 2021. Komende weken zal er vast meer bekend worden.



NieuwsFilm

meest populair