Gave foto's Karen Gillan in 'Gunpowder Milkshake'

Gave foto's Karen Gillan in 'Gunpowder Milkshake'

De nieuwe actiefilm vol vrouwelijke huurmoordenaars.

Huurmoordenaars zijn cool! Dat zien we wel vaker in films. Denk maar aan John Wick van Keanu Reeves. En Hollywood ziet ze ook graag, en steeds vaker met groepen acteurs. In Gunpowder Milkshake zien we een groep vrouwelijke huurmoordenaars onder leiding van actrices Karen Gillan en Lena Headey.

In Gunpowder Milkshake van studio STXfilms en regisseur Navot Papushado zien we ook rollen van onder meer de bekende actrices Angella Bassett, Michelle Yeoh en Carla Gugino. Hieronder zie je een drietal foto's met daarop de genoemde namen!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In de actiethriller Gunpowder Milkshake werd Sam op 12 jarige leeftijd in de steek gelaten door haar moeder Scarlet, een zeer effectieve huurmoordenaar. Sam wordt vervolgens opgevoed door The Firm, het meedogenloze misdaadsyndicaat waarvoor haar moeder werkte.

Vijftien jaar later is Sam in de voetsporen van haar moeder getreden en uitgegroeid tot een brute en loyale huurmoordenaar voor The Firm. Maar dan gaat er iets mis en moet Sam kiezen tussen haar baan en het leven van Emily, een onschuldig 8-jarig meisje. En dan komen de The Librarians van de moeder van Sam in beeld. Ergens in 2021 te zien.

NieuwsFilm

meest populair