Zit deze Avenger toch niet stiekem in 'Black Widow'?

Zit deze Avenger toch niet stiekem in 'Black Widow'?

Tony Stark mogelijk toch niet in de Marvel-solofilm.

Al tijden is er het gerucht dat we in de Marvel-solofilm Black Widow een cameo te zien zouden krijgen van een Avenger die eigenlijk niet terug zou keren in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. Nu wordt dit tegengesproken.

Tony Stark a.k.a. Iron Man (Robert Downey Jr.) zou volgens het nieuwe gerucht niet te zien zijn in Black Widow van regisseur Cate Shortland. Aangezien de film een vervolg is op Captain America: Civil War (2016) werd aangenomen dat er in de film een scène zou zitten met een gesprek tussen Tony en Natasha Romanova (Scarlett Johansson) die uit Civil War werd gehouden.

Nu is er het bericht (via The Direct) dat dit mogelijk niet klopt en in het verleden is Downey Jr.'s cameo wel vaker ontkracht. Maar twijfelachtig blijft het wel. En het blijft jammer dat we het antwoord nog steeds niet hebben gekregen. We moeten nu wachten tot mei 2021.

Tweet verwijderd

Nieuwe beelden Taskmaster en Black Widow
Hieronder nog maar weer wat nieuwe beelden uit Black Widow met een prima blik op de schurk Taskmaster en de heldin zelf en een oud-collega.

Foto's verwijderd

NieuwsFilm

meest populair