Dit was de gruwelijke dood van Robin in 'Justice League' van Zack Snyder

Dit was de gruwelijke dood van Robin in 'Justice League' van Zack Snyder

We wisten al dat Robin dood was. Maar niet hoe.

We leren steeds meer over Zack Snyder's Justice League. Vandaag is een verhaal online verschenen, waarin we leren hoe Robin om het leven is gekomen.

Robin is natuurlijk de bekende sidekick van Batman. In Batman v Superman: Dawn of Justice bleek echter dat hij al een tijdje dood was. Hij was door de Joker vermoord, die op het kostuum van Robin de boodschap "the joke's on you" geschreven had. Maar we wisten nog niet hoe Robin precies om het leven was gekomen. Dat blijkt behoorlijk gruwelijk.

Doodgeslagen door Joker
We lezen nu dat in de versie van Zack Snyder Robin op brute wijze doodgeslagen is door de Joker. Die heeft vervolgens het lichaam van Robin in brand gestoken. Het verhaal gaat, maar dat is niet helemaal zeker, dat daarom Wayne Manor ook afgebrand is, als je het te zien krijgt.

Mocht dat verhaal kloppen, dan weet je ook dat Joker weet wat de geheime identiteit van Batman is. Die weet dus heel goed dat Bruce Wayne zich 's nachts verkleedt als een vleermuis en het opneemt tegen de criminaliteit in Gotham City. En het is dan een bewuste keuze van Joker om hem geheim te houden.



NieuwsFilm

meest populair