Gerucht: 'Star Wars' brengt Qui-Gon Jinn terug

Gerucht: 'Star Wars' brengt Qui-Gon Jinn terug

Liam Neeson zou het wel zien zitten.

Liam Neeson maakte voor veel fans van de Star Wars-franchise indruk als Qui-Gon Jinn. Hij bleek de leermeester te zijn van de veel bekendere Obi-Wan Kenobi. Maar Neesons Qui-Gon was, ondanks zijn rol van belang, uiteindelijk alleen in The Phantom Menace te zien.

Toch zou het kunnen dat de acteur terugkeert voor meer Star Wars. Daniel Richtman, die zo nu en dan goed zit met geruchten die hij de wereld in helpt, stelt dat Neeson terug zal keren voor een project rond Qui-Gon Jinn. Wat het wordt is niet helemaal duidelijk, maar de acteur zou een terugkeer zien zitten.

Terugkeer Qui-Gon
"Een van de dingen die zich in vroege ontwikkeling bevindt, is een project rond Qui-Gon Jinn. Neeson heeft er wel interesse in om terug te keren," aldus Richtman. Toch moeten we het gerucht - zoals gebruikelijk - met een flinke korrel zout nemen. Een tijd geleden bleek nog dat Neeson de franchise eigenlijk helemaal niet meer volgt.

"Ik heb voor een aantal animatieversies nog de stem van Qui-Gon Jinn ingesproken, maar weet niet meer hoe dat heette. Dat hebben ikzelf en Sam Jackson toen gedaan. Ik heb er geloof ik twee keer aan meegewerkt. Maar voor de films ben ik niet benaderd, en om eerlijk te zijn heb ik er ook niet echt naar gekeken. Ik weet niet of ze voorbij zijn. Ik heb wel gehoord dat ze een film rond Harrisons personage, Han Solo, gemaakt hebben en dat daar wat problemen waren. Wat denk jij? Zijn Star Wars-fans er klaar mee?"

NieuwsFilm

meest populair