Colin Firth in zombie-film 'New York Will Eat You Alive'

Colin Firth in zombie-film 'New York Will Eat You Alive'

Gebaseerd op de immens populaire 'Zombie Brother'.

Colin Firth, o.a. bekend van de Kingsman-films en The King's Speech, heeft een nieuwe hoofdrol weten te scoren in de zombie-film New York Will Eat You Alive.

De film is gebaseerd op de Chinese digitale strip en animatie-franchise Zombie Brother, waarin mensen uit New York proberen te overleven nadat zombies de stad aanvallen. Tegelijkertijd proberen ze erachter te komen waar de zombies vandaan komen, in de hoop de apocalypse te kunnen stoppen.

Populair
Zombie Brother mag dan misschien niet erg bekend zijn in Amerika en Europa, in Azië is het een gigantische hit. De digitale strip werd maar liefst 28 miljard keer gelezen, terwijl de animatieserie in de eerste 2 seizoenen ook 3,7 miljard werd bekeken.

De met een Oscar-bekroonde Firth is de eerste grote naam die voor het project tekent. Channing Tatum is ook bij het project betrokken, aangezien hij het zal produceren samen met studios STXfilms en Tencent. Het is echter niet bekend of Channing ook in de film te zien zal zijn. Todd Strauss-Schulson, die al eerder A Very Harold & Kumar 3D Christmas en Isn't It Romantic maakte, zal de regie voor zijn rekening nemen.

NieuwsFilm

meest populair