Gaaf! Eerste beeld vanaf de set van Marvel-film 'Spider-Man 3'

Gaaf! Eerste beeld vanaf de set van Marvel-film 'Spider-Man 3'

We zien Tom Holland in kostuum op de set.

Acteur Tom Holland heeft voor het eerst een foto vanaf de set van Spider-Man 3 op zijn Instagram gezet. op het beeld zie je dat de acteur een van zijn iconische Spider-Man poses heeft aangenomen, direct voor een grote blue-screen achtergrond.

Holland houdt het allemaal lekker actueel, want hij draagt een mondmasker over zijn superheldenmasker. In het bijschrift staat er: "Draag een masker. Ik draag er twee!" De acteur weet dus meteen een mooie draai te geven aan dit eerste beeld vanaf de set.

Dit bericht bekijken op Instagram

Wear a mask, I'm wearing two...

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013) op



Steeds meer bekend
Er is steeds meer bekend over de volgende Spider-man film. We weten dat Electro en Doctor Strange een rol krijgen in de film. Fans denken dan ook dat Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe draait om de realiteit die langzaamaan uit elkaar begint te vallen. Daardoor opent zich dan een groter Marvel-universum, helemaal vol met oude superhelden uit andere universa. En wie weet ook de X-Men.

In deze Spider-Man film zal Tom Hollands Peter Parker moeten omgaan met onder meer Kraven the Hunter en Scorpion. Bovendien zien we hoe hij de wereld ervan moet overtuigen dat hij Mysterio niet vermoord heeft én hoe zijn geheime identiteit ineens op straat ligt. In december 2021 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair