Rami Malek over of hij Dr. No speelt in 'No Time to Die'

Rami Malek over of hij Dr. No speelt in 'No Time to Die'

Ook Cary Fukunaga heeft het een en ander te zeggen over de volgende Bond-schurk.

Daniel Craigs James Bond neemt het in No Time to Die op tegen de mysterieuze slechterik Safin, gespeeld door Rami Malek. Veel fans denken echter dat hij eigenlijk Dr. No speelt. In een interview met GQ reageert Malek op die populaire theorie.

Rami Malek heeft de eervolle taak gekregen om de schurk te spelen die het James Bond flink lastig mag gaan maken in No Time to Die. Veel is er echter nog niet bekend over zijn personage Safin en veel fans vermoeden dat hij stiekem Dr. No is. Is Malek bekend met deze theorie?

"Ja", reageert Malek, die logischerwijs niet verder in kan gaan op dit soort dingen. "Dat is interessant, maar ik ga daar niet op in. Men zal moeten wachten op dat antwoord".

Geen clichéschurk
Regisseur Cary Fukunaga heeft ook het een en ander te vertellen over de nieuwe Bond-schurk. "Na Blofeld kun je alleen maar grootser denken", teaset de filmmaker.

Toch wilde hij ervoor waken dat hij met een clichématige superslechterik aan zou komen. "Desalniettemin moet je een personage zien te creëren dat niet alleen een gevaar vormt voor Bond en de mensen om wie hij geeft, maar ook voor de hele wereld", aldus Fukunaga.

NieuwsFilm

meest populair