Team bij elkaar op beeld Marvel-film 'Eternals'

Team bij elkaar op beeld Marvel-film 'Eternals'

De Marvel-film moest eigenlijk deze week verschijnen...

Eigenlijk hadden Black Widow en de serie The Falcon and the Winter Soldier al op Disney+ moeten staan en gingen de fans van het Marvel Cinematic Universe deze week naar Eternals. Dit gebeurt allemaal niet. De drie titels verschijnen nu in 2021 en Eternals pas in november dat jaar.

Nu zijn er weer wat details onthuld over die laatste Marvel-film, via een officiële beschrijving van een Marvel Legends-actiefiguur van het personage Phastos. Het wordt duidelijk dat Phastos buitenaardse technologie heeft gebruikt om de mensheid vanuit technologisch oogpunt in de goede richting te helpen. Phastos wordt gespeeld door Brian Tyree Henry.

Strijd tussen Eternals en Deviants
Ook wordt duidelijk dat de Eternals "een ras van onsterfelijke buitenaardse wezens van een verre planeet" zijn en dat ze de wereld moeten beschermen tegen "een ras van buitenaardse 'predators' met de naam Deviants." Zie de beschrijving hieronder.


Daarnaast verscheen er ook nieuwe promo-art voor de personages Kingo van Kumail Nanjiani en Ikaris van Richard Madden. Ook popte er een teamoverzicht van de Eternals online op. Check de beelden hieronder en de film over dus exact een jaar.





NieuwsFilm

meest populair