Tom Hardy (Mad Max: Fury Road) scoort hoofdrol in film over Vietnamoorlog

Tom Hardy (Mad Max: Fury Road) scoort hoofdrol in film over Vietnamoorlog

Hardy voert een zeer indrukwekkende cast aan.

De AFM, ofwel American Film Market, wordt dit jaar volledig virtueel gehouden door de aanhoudende pandemie. Een van de meest interessante onthullingen tijdens dit evenement was ongetwijfeld de aankondiging van The Things They Carried, een film over de Vietnamoorlog met een zeer indrukwekkende cast, die wordt aangevoerd door topacteur Tom Hardy.

Hardy wordt in de film vergezeld door acteurs als Pete Davidson, Tye Sheridan, Stephan James, Bill Skarsgard, Ashton Sanders, Martin Sensmeier, Moises Arias en Angus Cloud. De cast zou overigens nog niet eens volledig zijn, dus mogelijk komen er nog meer opmerkelijke namen bij. De film is gebaseerd op een collectie verhalen over een peloton jonge soldaten en hun ervaringen aan de frontlinies van de Vietnamoorlog. De regie is in handen van Rupert Sanders, die een script van Scott B. Smith verfilmt.

Hardy ook als producent
Het project wordt mede gemaakt door Tom Hardy's productiemaatschappij Hardy Son & Baker. De opnames moeten begin 2021 van start gaan in Thailand. Wanneer we de film precies kunnen verwachten is helaas nog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair