James Bond moet met één been in het verleden blijven staan

James Bond moet met één been in het verleden blijven staan

Actrice Naomie Harris vertelt over No Time to Die.

No Time to Die-ster Noamie Harris denkt dat James Bond-films "een been in het verleden" moeten houden. De actrice speelt de rol van Eve Moneypenny en sprak met Tatler over de geschiedenis van de franchise.

"Je moet het vroegere Bond eren," aldus Harris. "Als je te snel moderniseert, dan verlies je dat wat Bond tot Bond maakt. En onderdeel daarvan, is een been in het verleden. Er zit een traditioneel aspect in, en dat moet je denk ik eren. Maar tegelijk moet je natuurlijk ook met de tijd mee."

No Time to Die
No Time to Die wordt de laatste Bond-film van acteur Daniel Craig. Hij speelde dan vijfmaal de rol van de fictieve MI6-agent.

De Bond-film speelt zich vijf jaar na de vangst van Ernst Stavro Blofeld af. James Bond is niet langer in actieve dienst. Hij wordt benaderd door Felix Leiter, zijn vriend en een CIA-agent, die hem vraagt te helpen zoeken naar Valdo Obruchev, een vermiste wetenschapper. Als duidelijk is dat Obruchev ontvoerd is, moet Bond een schurk confronteren, wiens plannen voor miljoenen doden kunnen zorgen.

NieuwsFilm

meest populair