Wow! Jared Leto tekent voor 'Zack Snyder's Justice League'

Wow! Jared Leto tekent voor 'Zack Snyder's Justice League'

Zack Snyder's Justice League is volgend jaar te zien op HBO Max.

Een interessante onthulling van The Hollywood Reporter. Acteur Jared Leto keert terug als Joker. Hem zagen we maar eenmaal, in Suicide Squad, als die schurk, en vervolgens keerde hij niet meer terug. Maar nu dus wel.

Regisseur Zack Snyder is op dit moment druk bezig met de heropnames van Justice League. Voor die opnames is nu ook Leto gearriveerd op de set. Hij voegt zich dus bij de Snyder Cut en zal mogelijk strijden met de Justice League. Op dit moment zijn onder meer Ben Affleck, Ray Fisher en Amber Heard bezig met opnames.

Zack Snyder's Justice League
Zack Snyder's Justice League kost naar schatting 70 miljoen dollar om af te maken. Het gaat dan om nieuw materiaal dat opgenomen wordt, maar ook om editing en visuele effecten. Allemaal om ons de interpretatie van Zack Snyder te brengen.

Die zal in 2021 verschijnen op HBO Max en wordt als miniserie van vier delen uitgebracht. Elk deel zal ongeveer een uur duren, waarmee Snyder dus vier uur heeft om zijn visie te laten zien. Daarin neemt de Justice League het op tegen superschurk Darkseid.

Dat Leto zich bij de productie voegt is toch opmerkelijk. Hij was niet in de originele film uit 2017 te zien en heeft nu dus wel getekend voor de reshoots.

NieuwsFilm

meest populair