Producent: Tom Hardy helemaal niet de nieuwe James Bond

Producent: Tom Hardy helemaal niet de nieuwe James Bond

Opnieuw een gerucht de kop ingedrukt.

Even geleden was er het gerucht dat niemand minder dan topacteur Tom Hardy de nieuwe 007 zou worden, de opvolger van Daniel Craig die met No Time to Die afscheid neemt van de franchise.

Op dat gerucht heeft franchiseproducent Barbara Broccoli nu gereageerd. In gesprek met Total Film zei ze het volgende: "Ik zeg altijd: je kunt maar op één persoon tegelijk verliefd zijn. Als de film eenmaal uitkomt, moet er wat tijd verstrijken en dan moeten we aan de slag met de zaken voor de toekomst. Maar voorlopig kunnen we alleen aan Daniel denken."

De nieuwe 007
Ook liet ze weten dat we een andere type Bond krijgen. "We gaan het opnieuw uitvinden, net zoals elke acteur de rol opnieuw uitvindt," legt Broccoli uit. "Dat is wat zo opwindend en leuk is aan deze franchise, het personage evolueert. Uiteindelijk moeten we erover gaan nadenken en zullen we de juiste persoon vinden."

Total Film had ook nog wat vragen over huidskleur en sekse. "Hij hoeft geen blanke man te zijn. Wat mij betreft niet," aldus de ontkennende Broccoli. En vrouw? "We moeten rollen voor vrouwen creëren, niet alleen maar een man in een vrouw veranderen," was de reactie.

NieuwsFilm

meest populair