Doctor Strange wordt mogelijk de nieuwe Iron Man van het MCU

Doctor Strange wordt mogelijk de nieuwe Iron Man van het MCU

Benedict Cumberbatch mag dan in de schoenen van Robert Downey Jr. stappen.

Iron Man is weg uit het Marvel Cinematic Universe. Terwijl Tony Stark natuurlijk het meest populaire personage uit de franchise was, meer nog dan misschien Marvel Studios zou willen toegeven. Maar we krijgen naar het schijnt een opvolger.

Die opvolger zou straks niemand minder dan Doctor Strange zijn. Dat claimt althans Mikey Sutton op basis van anonieme bronnen binnen de filmstudio. Volgens hem wordt Doctor Strange het nieuwe hoofdpersonage van de franchise. Hij moet dan het stokje overnemen van Tony Stark, en doet dat vooral nu de Secret Wars mogelijk opgebouwd worden als nieuwe Infinity Saga voor het MCU.

Doctor Strange
Sutton claimde in het verleden al dat de Secret Wars het nieuwe grote crossover-event zouden worden van het MCU. Doctor Strange staat in het hart van die verhaallijn, aangezien het allemaal te maken heeft met andere dimensies en hij een wezen is dat tussen die dimensies kan schakelen.

"Doctor Strange krijgt een prominente rol in deze verhaallijn. Als het aankomt op zijn belang als held, wordt Strange de Iron Man van de Secret Wars", claimt Sutton. Of dat echt klopt is nog afwachten.

Tegelijk lijkt het niet eens zo heel vreemd. We krijgen immers het multiversum te zien in het MCU en Strange is straks de nieuwe mentor van Peter Parker, a.k.a. Spider-Man. Zijn rol wordt sowieso steeds groter, dus wie weet..

NieuwsFilm

meest populair