Amazon Prime Video voegde deze 6 films nieuw toe afgelopen week

Amazon Prime Video voegde deze 6 films nieuw toe afgelopen week

Vooral de horrorfan komt deze week aan z'n trekken.

Amazon Prime Video voegde weer een aantal nieuwe films toe aan zijn streamingdienst. Zoals je van ons gewend bent, zetten we die ook deze week voor je op een rij. Laten we maar meteen beginnen!

Black Box (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emmanuel Osei-Kuffour | Cast: Mamoudou Athie, Phylicia Rashad, Amanda Christine, Tosin Morohunfola
Na het verlies van zijn vrouw en zijn geheugen in een auto-ongeluk, ondergaat een alleenstaande vader een kwellende experimentele behandeling. Door deze behandeling begint hij zich af te vragen wie hij werkelijk is.

The Lie (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Veena Sud | Cast: Peter Sarsgaard, Joey King, Cas Anvar, Danielle Kind
Wanneer Kayla, dochter van Jay en Rebecca, bekent dat ze haar beste vriendin impulsief heeft vermoord, proberen de twee wanhopige ouders de gruwelijke misdaad te verdoezelen en hun dochter te beschermen. Hierdoor komen ze terecht in een ingewikkeld web van leugens en bedrog.

13 Cameras (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Victor Zarcoff | Cast: Neville Archambault, Sean Carrigan, PJ McCabe, Brianne Moncrief
Claire en Ryan zijn net getrouwd. Ze verhuizen naar een nieuw huis, maar ontdekken voor een boel uitdagingen te komen staan. Zo blijkt hun smerige huurbaas het huis vol camera's te hebben gehangen en hen vanaf het moment dat ze er zijn gaan wonen bespioneert. Al snel ontdekken ze dat hun leven niet zomaar meer het oude zal worden.

The Haunted House on Kirby Road (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stuart Stone | Cast: Nina Kiri, Chris Kapeleris, Sammi Barber, Austin Duffy
Een groepje twintigjarigen probeert uit te vogelen of een mythe klopt. Ze willen weten of het plaatselijke spookhuis, waar de tiener Howard Greenfeld jaren geleden spoorloos verdween, echt een spookhuis is of dat het allemaal maar onzin is. Daarbij leren ze dat er meer van klopt dan hen uiteindelijk lief is. Met alle gevolgen van dien.

Square One: Michael Jackson (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Danny Wu | Cast: Danny Wu, Charles Thomson, Jenny Winings, Taj Jackson
Deze documentaire kijkt naar de oorspronkelijke beschuldigingen tegen Michael Jackson die in 1993 door de Chandler-familie ingediend werden. Zij stelden dat Jackson een dertienjarige jongen misbruikt had. De film onthult nieuw bewijs en informatie door middel van interviews met de betrokkenen van toen.

Metalhead (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ragnar Bragason | Cast: Thora Bjorg Helga, Igar Sigurdsson, Halldora Geirhardsdottir, Sveinn Ólafur Gunnarsson
Een meisje komt vast te zitten tussen het leven dat haar broer voor zichzelf gekozen heeft, en haar onvermogen een pad voor zichzelf te zoeken. In haar verdriet ontdekt ze troost in de duistere Black Metal en droomt ze ervan om een rockster te worden.


NieuwsFilm

meest populair