Deze acteur is dolblij met Jamie Foxx in 'Spider-Man 3'

Deze acteur is dolblij met Jamie Foxx in 'Spider-Man 3'

De opnames voor deel 3 starten snel.

We kennen acteur Jacob Batalon vooral als het personage Ned Leeds uit de twee reeds verschenen Spider-Man films in het Marvel Cinematic Universe. In Spider-Man 3 keert hij terug en hij heeft er zeer veel zin in om met Jamie Foxx te gaan samenwerken.

In gesprek met ComicBook.com zei de jonge acteur het volgende: "Ik ben een groot fan van Jamie Foxx. Echt waar, ik ben opgegroeid met het kijken naar zijn films, dus het kwam als een godsgeschenk om met al deze invloedrijke mensen in deze films te kunnen samenwerken."

"Ik kan het echt niet geloven... Het is echt dankzij Spider-Man dat ik al mijn helden kan ontmoeten. En nu Jamie Foxx. Hij is zo productief, zo divers, hij kan gewoon alles," vervolgde de trotse Batalon. "Het is zo geweldig om gewoon te weten dat hij in onze film zit. Dat is zo geweldig."

Opnames Spider-Man 3 starten snel
Om hopelijk de verschijningsdatum van 17 december 2021 te halen moeten de opnames voor de derde film, opnieuw van regisseur Jon Watts, vanaf vrijdag 16 oktober plaatsvinden in Sunnyside Queens in New York City. Foxx keert terug als Electro die hij eerder speelde in The Amazing Spider-Man 2 uit 2014.

NieuwsFilm

meest populair