Daniel Craig over vertraging 'No Time to Die'

Daniel Craig over vertraging 'No Time to Die'

No Time to Die van april 2020 naar april 2021....

Niemand lijkt blij met de uitstel van No Time to Die, maar toch zagen de makers zich genoodzaakt om de 25e Bond-film naar april 2021 te verplaatsen. Na alle trailers en verhalen van cast en crew is het eigenlijk ook echt tijd dat we de film gaan zien. Grote spoilers liggen namelijk op de loer.

Tijdens de The Tonight Show Starring Jimmy Fallon was Daniel Craig eerder deze week aanwezig en hij liet tegenover Fallon weten wat hij van het uitstel van No Time to Die vindt. "Dit ding is gewoon groter dan wij allemaal," zei Craig. "We willen de film op hetzelfde moment over de hele wereld uitbrengen en nu is niet dat juiste moment. Dus vingers gekruist, 2 april wordt onze datum."

Blij met terugkeer!
In het verleden liet Craig weten helemaal klaar te zijn met de Bond-franchise. Nu is hij blij dat hij voor een vierde keer terugkeert in de film van regisseur Cary Fukunaga, te zien vanaf 2 april 2021.

"Ik ben zo blij dat ik terug ben gekomen en deze heb gemaakt," voegde de acteur eraan toe. "Het verhaal voelde gewoon niet compleet en ik had een pauze nodig. Toen ik die eenmaal had gehad en we begonnen te praten over verhaallijnen en dingen die we konden doen, dacht ik 'ik doe mee'."

NieuwsFilm

meest populair