'13 Reasons Why'-ster totaal niet rouwig om weggeknipte rol 'Avengers: Endgame'

'13 Reasons Why'-ster totaal niet rouwig om weggeknipte rol 'Avengers: Endgame'

Het wegknippen van de scène was de beste beslissing voor het eindresultaat meent Katherine Langford.

Katherine Langford is totaal niet rouwig om het feit dat regisseurs Joe en Anthony Russo haar scène als oudere Morgan Stark hebben geknipt uit Avengers: Endgame (2019). Volgens de Australische actrice was dat simpelweg in het belang van de film, zo vertelt ze in een nieuw interview met Collider.

In een verwijderde scène van Endgame ontmoet Tony Stark (Robert Downey Jr.) een oudere versie van zijn dochter Morgan in hetzelfde metafysische tussenstation waar Thanos Gamora zag na zijn vingerknip. Eerder lichtten de Russo-broers al toe dat zij deze scène te verwarrend vonden en dat deze ook niet paste omdat het publiek geen emotionele binding had met Langfords Morgan.

Maar hoe reageerde Langford zelf toen ze te horen kreeg dat ze toch niet in de grootste blockbuster tot op heden te zien zou zijn? "Mensen vroegen me of ik ermee zat, maar voor mij is het belangrijkste dat de film goed is", antwoordt ze als een echte professional. "Ik zit dan ook alleen liever in een film als mijn aandeel daadwerkelijk werkt. Je moet niet hebben dat mensen het idee hebben dat je niet thuishoort in een film".

De 13 Reasons Why-ster vervolgt: "En het is niet dat ik of de Russo-broers dat idee hadden, maar deze zeer sentimentele, mooie scène was meer een gift of extraatje voor de echte Marvel-fans en paste uiteindelijk toch niet in de film". Wel heeft Langford in een eerder interview aangegeven alsnog graag de rol te willen spelen, mocht die kans zich voordoen.

NieuwsFilm

meest populair