Bond-actrice is klaar met praten over 'No Time to Die'

Bond-actrice is klaar met praten over 'No Time to Die'

Ana de Armas: ik heb het nu al zo lang over die film...

Verleden week werd duidelijk dat No Time to Die opnieuw met enkele maanden is uitgesteld en dat zorgt ervoor dat we komende maanden weer heel wat nieuwe promo's en andere beelden krijgen. Maar ook voor de hoofdrolspelers is het verplaatsen van de film frustrerend.

Actrice Ana De Armas sprak nog voor het nieuwe uitstel van november 2020 naar april 2021 over de film en liet blijken wel een beetje klaar te zijn om op de film in te gaan. De actrice zal een paar dagen later wel hebben gebaald. Nu mag ze de film namelijk nog eens 4 tot 5 maanden promoten, zonder echt iets te zeggen.


"Ik heb het gevoel dat ik het nu al zo lang over Bond heb! Het heeft zo lang geduurd. Eindelijk beginnen de bioscopen weer open te gaan en kan de wereld de film eindelijk zien. Ik kijk uit naar het moment en ik hoop echt... Dan krijgen we ook een kans om de release te vieren na al het harde werk."

No Time to Die: nu 2 april 2021
De nieuwe datum van de 25e Bond-film, geregisseerd door Cary Fukunaga, staat nu op 2 april 2021. En zo blijft Daniel Craig nog even langer de 007. Hieronder nog maar weer eens die trailer die een paar weken voor het nieuws van de vertraging nog zo stellig was over de verschijningsdatum in november...



NieuwsFilm

meest populair