Gaat S.W.O.R.D. grootse dingen laten zien in de nieuwe Marvel-films?

Gaat S.W.O.R.D. grootse dingen laten zien in de nieuwe Marvel-films?

De upgrade van S.H.I.E.L.D. heeft grote X-Men link.

De zeg maar buitenaardse aftakking van S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division) is S.W.O.R.D. (Sentient World Observation and Response Department) en in de komende films en series in het Marvel Cinematic Universe zou deze dienst een belangrijke rol kunnen gaan spelen.

S.W.O.R.D. verdedigt de wereld tegen buitenaardse bedreigingen en voert intergalactische missies uit. Er zijn al geruchten over een S.W.O.R.D. tv-serie op Disney+ en in Spider-Man: Far From Home uit 2019 werd er gehint naar het S.W.O.R.D. ruimtestation waarop Nick Fury lijkt te verblijven.

X-Men in S.W.O.R.D.
In de comics heeft S.W.O.R.D. een grote link met de X-Men en het zou zomaar kunnen dat S.W.O.R.D. dé organisatie is die de X-Men gaat introduceren in het MCU. In de comics is het personage Abigail Brand, half mutant en half buitenaards, de leider van S.W.O.R.D. Ook teamlid Lockheed is verbonden aan mutanten en voert onderzoek uit naar mutanten in de X-Mansion.

De kans is overigens groot dat Marvel Studios de nodige aanpassingen verricht aan de live action versie van S.W.O.R.D., aangezien de draakachtige Lockheed recent te zien was in The New Mutants. Hoe denk jij dat S.W.O.R.D. onderdeel wordt van het Marvel Cinematic Universe?



NieuwsFilm

meest populair