'The Sinister Six'-film na 'Spider-Man 3'? Schurken lijken al gevonden!

'The Sinister Six'-film na 'Spider-Man 3'? Schurken lijken al gevonden!

De derde Spider-Man film geldt mogelijk als inleiding tot een Sinister Six-film.

Met de aankondiging dat Electro te zien zal zijn in Spider-Man 3 (2021) zijn er ook geruchten dat deze film de Sinister Six zal laten zien. Het lijkt er echter meer op dat we een Spider-Verse film krijgen en dat pas daarna echt ingezet wordt op de Sinister Six-film.

De originele zes Sinister Six-leden lijken zo goed als gevonden, met Doctor Octopus, Electro, Kraven the Hunter, Mysterio, Sandman en Vulture. Op het eerste oog lijken veel van die rollen nog niet ingevuld, maar de kans is groot dat de plannen al rond zijn.

De Sinister Six: welke acteurs?
Mochten Marvel Studios en Sony Pictures vasthouden aan die originele zes personages, dan zijn er drie van de zes acteurs al bekend, met Vulture (Michael Keaton), Mysterio (Jake Gyllenhaal) en Electro (Jamie Foxx). De andere drie acteurs zijn er misschien ook al.

Zo zou de goed ontvangen uitvoering van Doctor Octopus opnieuw gespeeld kunnen gaan worden door Alfred Molina uit Spider-Man 2 (2004) en Sandman zagen we via acteur Thomas Haden Church al in Spider-Man 3 (2007). Recent plaatste John Cena een foto van Sandman op zijn Insta en mogelijk wordt dat personage gerecast.

Nummer 6: Kraven the Hunter?
Het zesde en laatste personage is Kraven the Hunter en dit is nou net het personage dat snel een eigen film moet krijgen. Deze zou zomaar in 2022 kunnen verschijnen, met een Sinister Six-film in 2023. Uiteraard is dit een hoop gespeculeer, maar het is via het Spider-Verse allemaal mogelijk. Wat denk jij?

NieuwsFilm

meest populair