Amazon Prime Video voegde deze 11 films nieuw toe

Amazon Prime Video voegde deze 11 films nieuw toe

Het was een mooie week op Amazon Prime Video.

Er zijn heel wat nieuwe films verschenen op Amazon Prime Video. We zetten de nieuwe titels van afgelopen week voor je op een rij!

1917 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Mendes | Cast: Dean-Charles Chapman, George MacKay, Daniel Mays, Colin Firth
1917. Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield (George MacKay; bekend van Captain Fantastic) en Blake (Dean-Charles Chapman; van Game of Thrones) een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen - waaronder Blake zijn eigen broer.

Dolittle (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Gaghan | Cast: Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Michael Sheen, Jim Broadbent
De excentrieke Dr. John Dolittle leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en hij nieuwe wonderlijke wezens ontdekt.

Boyhood (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Linklater | Cast: Ellar Salmon, Patricia Arquette, Elijah Smith, Lorelei Linklater
Een uniek project dat zijn weerga in de filmgeschiedenis niet kent. Gefilmd over een periode van 12 jaar met dezelfde acteurs, vangt Richard Linklater met Boyhood tot in detail de jongensjaren van Mason (Ellar Coltrane). In dit coming-of-age verhaal zien we Mason letterlijk voor onze ogen opgroeien van jongen tot man. We volgen ook zijn zus Samantha (Lorelei Linklater) en hun gescheiden ouders, Olivia (Patricia Arquette) en Mason Sr. (Ethan Hawke). Terwijl de jaren voorbij glijden, zien we hoe elk van hen omgaat met nieuwe fases in hun leven en hoe hun banden onderling veranderen. Een prachtig, herkenbaar en hartverwarmend portret over opgroeien, het vormen van een eigen identiteit, het familieleven en het genadeloze verstrijken van de tijd.

Scarface (1983)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian De Palma | Cast: Al Pacino, Steven Bauer, Michelle Pfeiffer, Mary Elizabeth Mastrantonio
Tony Montana, een jonge Cubaan, vlucht met zijn vriend Manny Ray naar Miami. Daar aangekomen ontsnapt hij uit het vluchtelingenkamp, en wordt daarna geconfronteerd met de harde werkelijkheid waarin vluchtelingen zich alleen staande kunnen houden met misdaad. Hij maakt kennis met de wereld van de cocaïnesmokkel en weet zich in deze keiharde wereld op te werken tot de baas van een reusachtige imperium.

Unbroken (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angelina Jolie | Cast: Jack O'Connell, Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund, Miyavi
Louis Zamperini was tijdens de Olympische Spelen van 1936. Tijdens de Tweede Wereldoorlog stort zijn vliegtuig neer op zee. Samen met twee bemanningsleden dreven ze 47 dagen en 2000 mijl op zee, totdat ze gevangen werden genomen door de Japanse marine.

En verder
Verschenen deze films nieuw op Amazon Prime Video.

Actie
Rising Fear (2016)

Drama
Just Mercy (2019)

Horror
The Snare (2017)

Komedie
Spaghettiman (2016)

Misdaad
Motherless Brooklyn

Musical
Cats (2019)

NieuwsFilm

meest populair