Ben Stiller naast Anne Hathaway in corona-thriller 'Lockdown'

Ben Stiller naast Anne Hathaway in corona-thriller 'Lockdown'

Doug Liman (Edge of Tomorrow, The Bourne Identity) zal de film regisseren.

Chiwetel Ejiofor, Ben Stiller, Lily James, Stephen Merchant, Dule Hill, Jazmyn Simon en Mark Gatiss zijn allen in onderhandeling getreden om mee te spelen in de heist-thriller Lockdown van regisseur Doug Liman en AGC Studios.

Steven Knight schreef het script van de film, die gaat over Linda (de eerder aangekondigde Anne Hathaway) en Paxton (Ejiofor), een koppel dat constant ruzie heeft maar in een opwelling om hun relatie te verbeteren besluiten om het exclusieve warenhuis Harrods te beroven ten tijde van de coronacrisis en de bijbehorende lockdown.

Coronamaatregelen voor een coronafilm
De film wordt opgenomen in de beroemde Harrods-winkel in Londen. De opnames gingen afgelopen week al van start onder, heel toepasselijk, strenge coronamaatregelen. Naar verluidt zullen deze opnames nog een paar weken in beslag nemen.

P.J. van Sanwijk en Michael Lesslie, die in een tijdspanne van drie maanden het verhaal bedachten en het project opzetten, produceren samen met Alison Winter. Het is nog onbekend wanneer we de film kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair