James Bond: Deze acteurs zouden Daniel Craig kunnen opvolgen

James Bond: Deze acteurs zouden Daniel Craig kunnen opvolgen

Wie is jouw favoriet?

Al sinds 2015, toen Daniel Craig tijdens een interview zei dat hij liever zijn polsen door zou snijden, dan nog eens terug te keren als James Bond, wordt er gespeculeerd over een opvolger.

Aangezien we binnenkort naar No Time to Die kunnen in de bioscoop, is het echte speculeren begonnen over een opvolger. Vandaag zetten we voor je op een rij welke acteurs door de bookmakers allemaal genoemd worden.

Tom Hardy
De voornaamste favoriet lijkt Tom Hardy te zijn. Deze 43-jarige acteur heeft al bewezen geschikt te zijn voor de hoofdrol in blockbusters en wordt sinds een week genoemd als de acteur die ook daadwerkelijk getekend heeft. Maar er gaan ook andere namen rond:
Harry Styles is de volgende op de lijst, voor wie de kansen de afgelopen tijd gegroeid zouden zijn. Wel is het een wat opmerkelijke keuze dan: hij is 26 jaar oud en heeft pas in één grote film gespeeld.
James Norton, die zelf al eens aangaf te twijfelen; als Bond betekent dat hij geen indiefilms meer kan maken, vindt hij dat een grote pil om te slikken.
Sam Heughan zou de eerste Schot sinds Sean Connery zijn die 007 speelt, en droomt natuurlijk van de rol.
Tom Hiddleston ziet het ook helemaal zitten. Hij sprak naar het schijnt zelfs met producent Barbara Broccoli over de rol.
Richard Madden kennen we allemaal van Game of Thrones en hij zei ooit vereerd te zijn dat mensen hem als Bond willen zien.
Jack Lowden is een 30-jarige acteur die het ook helemaal ziet zitten. Maar hij wil eigenlijk dat Daniel Craig blijft.
Michael Fassbender zou het niet willen, maar wordt wel genoemd door de bookies. Fassbender vindt zichzelf echter te oud voor de rol.
Idris Elba is een acteur die al jaren genoemd wordt voor de rol, en hij zou het wel willen.


NieuwsFilm

meest populair