Venom versus Carnage op nieuwe beelden Marvel-film 'Venom'

Venom versus Carnage op nieuwe beelden Marvel-film 'Venom'

Dat belooft veel goeds voor de sequel!

Marvel-fans kijken massaal uit naar de grote clash tussen Tom Hardy's Venom en Woody Harrelsons Carnage in Venom: Let There Be Carnage. Maar nu blijkt dat dit gevecht ook al in de eerste film plaats had kunnen vinden...

In Venom (2018) nam Eddie Brock het op tegen de gewelddadige symbioot Riot, gespeeld door Riz Ahmed. Maar dat was blijkbaar niet altijd het geval. Sony heeft namelijk ook overwogen om Carnage als de grote schurk te gebruiken. Dat bewijzen nieuw verschenen concepttekeningen van Paolo Giandoso. En die tekeningen zien er ontzettend cool uit, zoals je hieronder kunt zien.

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Carnage komt... maar wanneer?
In het vervolgdeel, dat wordt geregisseerd door Andy Serkis, zal de geschiedenis van de bloeddorstige seriemoordenaar Cletus Kasady verkend worden. Hem zagen we eerder in de toegift van Venom.

Het is onduidelijk wanneer fans Venom: Let There Be Carnage kunnen aanschouwen. Onlangs liet producerend filmstudio Sony weten geen films meer in de bioscopen uit te brengen totdat het coronavirus zo goed als de wereld uit is geholpen.

NieuwsFilm

meest populair