Gerucht: Volledige Justice League-team keert mét Green Lantern terug

Gerucht: Volledige Justice League-team keert mét Green Lantern terug

The Flash zou alle helden bij elkaar brengen.

Het is nog even wachten op Zack Snyders [film=https://www.filmtotaal.nl/film/34718]Justice League, tot we zien wat Snyders visie op het superheldenteam van DC echt is. De film is volgend jaar op HBO Max te zien en wordt in vier delen vrijgegeven.

Maar dat weerhoudt ons er natuurlijk niet van om te speculeren over de nieuwe samenstelling van de Justice League. Eerder leek de toekomst eigenlijk niet heel positief. Ben Affleck was met pensioen gegaan als Batman, er gingen continu geruchten rond dat Henry Cavill zou stoppen als Superman en Ezra Miller kwam in opspraak nadat er een video online verscheen waarin hij een fan aan het verstikken was. Maar nu ziet het er echt anders uit.

Andere tijden
Cavill en Affleck zijn allebei officieel weer aan bord. Laatstgenoemde heeft zelfs getekend voor een rol in The Flash en acteur Ray Fisher - het vergeten castlid van Justice League - is in gesprek over een eventuele terugkeer. Nu claimt Mikey Sutton dat alle Justice League-teamleden terugkeren voor The Flash.

Daaronder zouden ook een aantal nieuwe leden vallen: Mera van Amber Heard, Shazam! van Zachary Levi en een nog onbekende acteur als de Green Lantern. Als het klopt, wordt The Flash nog een behoorlijk indrukwekkende film!

NieuwsFilm

meest populair