'The Flash' herstart DCEU, maar crossovers zijn mogelijk

'The Flash' herstart DCEU, maar crossovers zijn mogelijk

Wonder Woman zou zomaar in een vervolgfilm kunnen zitten!

The Flash brengt fans straks een boel interessants. En voor Warner Bros. en DC Comics vormt het een slimme manier om het DCEU te herstarten.

Dat blijkt uit een nieuw interview met de producent vna de film, Barbara Muschietti. "Ik wil dat jullie de film gaan kijken, dus ik zal niet te veel verklappen," begon Muschietti. "Maar wat ik je wel kan zeggen, is dat het een behoorlijke wilde rit gaat worden. Het wordt leuk en opwindend en er zitten een heleboel DC-personages in. Flash is de superheld van de film, omdat hij de brug tussen al deze personages en tijdlijnen kan vormen. En op een zekere manier, vormt het de herstart van alles, zonder wat vooraf ging te vergeten."

Maar toch
Hoewel het een herstart is in zekere zin, zal The Flash ook opties geven. Zo is een crossover met Wonder Woman gewoon mogelijk. "We willen meer Flash-films maken en ik zou een film met twee sterren, The Flash en Wonder Woman bijvoorbeeld, heel gaaf vinden," ging ze verder. "Ik denk dat het een geweldig koppel zou zijn, beste vrienden, en ik denk dat ze heel veel problemen in de wereld op zouden kunnen lossen zonder geweld te moeten gebruiken."

Uiteindelijk moet zelf nog veel meer opwindends een mogelijkheid zijn. Ezra Miller: "Misschien kan The Flash zelfs wel voorbij het DCEU reizen. Ik zeg van wel! Ik denk dat we het in zekere zin zelfs al gezien hebben, en het is mijn droom, visie en oprechte geloof dat Barry Allen als zijn krachten op hun hoogtepunt zitten, overal naartoe kan reizen."

NieuwsFilm

meest populair