'Black Widow' en 'Wonder Woman 1984' dan toch naar 2021?

'Black Widow' en 'Wonder Woman 1984' dan toch naar 2021?

Superheldinnen opnieuw later door coronacrisis.

Bereid je er alvast maar op voor. Ondanks dat films als Tenet en The New Mutants nu in de bioscoop zijn verschenen, is de kans groot dat er nog veel films worden vertraagd en pas in 2021 verschijnen op het witte doek.

Volgens Deadline is de kans groot dat Warner Bros. de superheldenfilm Wonder Woman 1984 opnieuw vertraagd. De meeste zalen in onder meer New York, Los Angeles en San Francisco blijven gesloten door corona en dat zorgt ervoor dat in de States nog onvoldoende omzet gemaakt kan worden. De film zou mogelijk worden verplaatst naar november of december 2020.

Misschien kiest Warner Bros. voor nog meer vertraging voor de DC-film om ruimte te geven aan Dune, een film waar mogelijk nog veel meer naar wordt uitgekeken dat Wonder Woman 1984.

Black Widow: ook niet meer zeker
Deadline meldt ook dat Disney twijfelt om Black Widow op begin november te laten verschijnen. Het is niet ondenkbaar dat deze naar februari 2021 wordt verplaatst, zodat de films Eternals en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings meer tijd krijgen om af te ronden.

Voorlopig heeft Tenet redelijk vrij spel in de bioscoopzalen. In september verschijnen weinig grote nieuwe films en naast WW1984 zijn de grootste releases gepland voor in oktober de Liam Neeson-actiethriller Honest Thief, de horrorfilm Candyman en Disney's Fox' Death on the Nile.

NieuwsFilm

meest populair