Wordt deze spierbundel Sandman in de nieuwe Spider-Man film?

Wordt deze spierbundel Sandman in de nieuwe Spider-Man film?

John Cena hint naar een nieuwe grote rol.

In Spider-Man 3 uit 2007 speelde acteur Thomas Haden Church de rol van Flint Marko / Sandman en het lijkt er nu op dat acteur en WWE-ster John Cena hint naar dat hij de rol gaat spelen in een toekomstige film of misschien wel serie.

In 2021 moeten er drie films verschijnen in het Spider-Man filmuniversum van Sony Pictures. De films Morbius en Venom 2 zijn al afgerond, maar de opnames voor de derde nog titelloze Spider-Man solofilm moeten nog aanvangen en veel is er nog niet bekend over die film.

John Cena als Sandman?
Maar er zijn meer mogelijkheden. Sony werkt namelijk aan meerdere films in het Sony Pictures Universe of Marvel Characters (SPUMC), zoals Kraven the Hunter, Madame Web en nog veel meer. Ook zouden er series moeten gaan verschijnen.

Cena weet steeds meer grip te krijgen op blockbusterland. Je hebt de spierbundel al kunnen zien in Daddy's Home, Blockers en Bumblebee en volgend jaar duikt hij ook in minimaal Fast & Furious 9 en The Suicide Squad. Wat vind jij van dit gerucht? Sandman opnieuw op het witte doek?



NieuwsFilm

meest populair