Amazon Prime Video voegde deze 4 films nieuw toe

Amazon Prime Video voegde deze 4 films nieuw toe

Het was een best okay weekje.

Amazon Prime Video voegde afgelopen week vier nieuwe films toe. Het zijn prima titels, maar niet zoveel als we bijvoorbeeld van Netflix gewend zijn na de eerste van de maand.

Alita: Battle Angel (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Rodriguez | Cast: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershalalhashbaz Ali
Het verhaal van Alita: Battle Angel speelt zich een aantal eeuwen in de toekomst af. De achtergelaten cyborg Alita (Rosa Salazar) wordt gevonden op de vuilnisbelt van Iron City door de barmhartige cyber-arts Ido (Christoph Waltz). Hij neemt de bewusteloze Alita mee naar zijn kliniek. Wanneer Alita ontwaakt, heeft ze geen herinnering aan wie ze is en herkent ze de wereld waar ze zich in bevindt niet. Alles is nieuw voor Alita, elke ervaring beleeft ze voor het eerst. Terwijl ze haar nieuwe leven op de rit probeert te krijgen in de verraderlijke straten van Iron City doet Ido zijn best om Alita af te schermen voor haar mysterieuze verleden.


Fisherman's Friends (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Foggin | Cast: James Purefoy, Meadow Nobrega, David Hayman, Maggie Steed
Fisherman's Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt. Als de bijdehante Danny, een muziekproducent uit Londen, met zijn collega's in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman's Friends op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt belangrijk is in het leven.


C U Soon (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mahesh Narayan | Cast: Fahadh Faasil, Darshana Rajendran, Roshan Mathew, Sajiu Kurup
Jimmy ontmoet Anu op een online datingsite. Hij besluit dat hij haar wil trouwen. Jimmys moeder vertrouwt diens neef, Kevin, erop om details over Anu te achterhalen. Maar Kevin moet daarop gaan zoeken naar de verloofde van zijn neef die ineens verdwenen is en ontdekt zo al snel duistere, schokkende, waarheden over haar.


StringLess (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angelos Kovotsos | Cast: StringLees
Een violist speelt wanhopig voor haar eigen bestaan. Het zijn inspanningen, overwinningen en een strijd die haar dromen helpen verwezelijken.


NieuwsFilm

meest populair