Gerard Butler en Frank Grillo samen in actie-thriller 'Copshop'

Gerard Butler en Frank Grillo samen in actie-thriller 'Copshop'

Joe Carnahan (The Grey, The A-Team) zal de film regisseren.

Actiehelden Gerard Butler en Frank Grillo hebben getekend voor de hoofdrollen in Joe Carnahans nieuwe actie-thriller Copshop. Dit werd gisteren aangekondigd door Open Road Films en STXInternational.

De film speelt zich af in een dorp, waarvan het politiebureau het strijdtoneel vormt tussen een professionele huurmoordenaar (Butler), een jonge politieagent en een oplichter (Grillo). De rol van de (vrouwelijke) politieagent moet nog worden vervuld. De casting voor deze rol zal ongetwijfeld snel volgen.

Het oorspronkelijke script van de film werd geschreven door Kurt McLeod en is gebaseerd op een origineel verhaal van McLeod en Mark Williams. Carnahan schreef de meest recente versie van het script. Producenten van Copshop zijn Williams, Tai Duncan, Warren Goz, Eric Gold, Butler, Alan Siegel, Carnahan en Grillo.

[b]Opnames beginnen spoedig[b]
De productie van de film moet in oktober al starten, en opnames zullen plaatsvinden in de Amerikaanse staten Georgia en New Mexico. STX zal het project vervolgens in de verkoop gooien bij filmstudio's tijdens het Toronto International Film Festival.

NieuwsFilm

meest populair