Disney brengt deze films in 2020 nog uit in de bioscoop

Disney brengt deze films in 2020 nog uit in de bioscoop

Er komen nog redelijk wat films uit!

Heel langzaam komen de bioscopen weer op gang. En dus kijken we vandaag maar eens welke films Disney allemaal in elk geval dit jaar nog in de bioscopen uit wil brengen. In dit overzicht dus alle films die Disney uitbrengt, ook onder labels als Pixar, Fox en Marvel.

Death on the Nile (22 oktober)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Branagh | Cast: Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Kenneth Branagh
Hercule Poirot's Egyptische avontuur begint op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Het is het sinistere verhaal van obsessieve liefde en de moordende consequenties hiervan en speelt zich af in een episch landschap van woestijn en Koninklijke piramides van Egypte. De film volgt een groep voortreffelijk geklede reizigers met genoeg schokkende wendingen die het publiek zullen verrassen tot aan de laatste ontknoping.


Black Widow (4 november)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cate Shortland | Cast: Florence Pugh, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Rachel Weisz
Vanaf haar geboorte is Natasha Romanova toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente. Wanneer de Sovjet-Unie uiteenvalt, staat ze ten dode opgeschreven en werd ze gedwongen naar New York te verhuizen. Daar leeft ze inmiddels als freelancer en is het jaren geleden dat de Sovjet-Unie ten val kwam.


Deep Water (12 november)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adrien Lyne | Cast: Ben Affleck, Ana de Armas, Rachel Blanchard, Tracy Letts
Een rijke man staat zijn vrouw toe om affaires te hebben. Op die manier hoopt hij een scheiding met haar te voorkomen. Maar hij wordt de hoofdverdachte in een moordonderzoek, als blijkt dat de geliefden van zijn echtgenote allemaal verdwijnen.


Soul (25 november)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pete Docter, Kemp Powers | Cast: Jamie Foxx, Tina Fey, Ahmir-Khalib Thompson, Daveed Diggs
Joe Gardner geeft les op de middelbare school en is daarnaast jazzmuzikant. Woonachtig in New York leidt hij zijn hele leven voor zijn enige passie namelijk de muziek. Dit gaat evenwel ten koste van al het andere. Op een dag ontmoet Joe het meisje 22.


Free Guy (9 december)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Taika Waititi, Ryan Reynolds, Jodie Comer, Utkarsh Ambudkar
In 'Free Guy' ontmoeten we de bankmedewerker Guy (Reynolds). Hij ontdekt dat hij een achtergrondpersonage is een stevige Sandbox-game, en deze heeft de titel "Free City". Hij besluit het heft in eigen hand te nemen en deel te nemen aan het spel, met alle gevolgen van dien.


West Side Story (17 december)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Ansel Elgort, Ariana DeBose, David Alvarez
Een verfilming van de musical uit 1957. West Side Story verkent de verboden liefde en rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee bendes van tieners van verschillende etnische achtergronden. Met hoofdrollen voor onder meer Ansel Elgort en Rachel Zegler.


NieuwsFilm

meest populair