Na biedingsoorlog gaat mysterieuze crossover-film naar Disney

Na biedingsoorlog gaat mysterieuze crossover-film naar Disney

Schrijver The Lego Batman Movie komt met mysterieuze avonturenfilm.

Het filmscript voor een grootse avonturenfilm was afgelopen periode zeer gewild in Hollywood. Het script van The Lego Batman Movie-schrijver John Whittington werd begeerd door bijna iedere filmstudio. Disney wist het uiteindelijk weg te kapen voor de neus van Warner Bros.

Het project wordt door The Hollywood Reporter omschreven als een 'high concept story' dat zich afspeelt in de wereld van films. Het moet een live action-film worden die op het witte doek moet verschijnen.

Nieuw origineel project voor Disney
Dat juist Disney het script wint is ergens wel opvallend. De filmstudio maakt de afgelopen jaren nog amper originele films, aangezien de focus nagenoeg geheel ligt op de merken Marvel en Star Wars en de live action-remakes van de eigen sprookjesfilms. Op enkele uitzonderingen na verschijnen alleen nog via de animatieafdelingen films met een origineel verhaal.

Uiteraard beschikt Disney ook over andere labels, zoals 20th Century Studios. Producent John Davis (Dolemite is My Name, Game Night is betrokken in zijn vertrouwde rol samen met zijn Davis Entertainment partner John Fox.

NieuwsFilm

meest populair