De 8 grootste bioscoopfilms in september!

De 8 grootste bioscoopfilms in september!

Naar welke van deze bioscoopfilms ga jij?

De maand augustus bracht ons eindelijk weer een nieuwe echte blockbuster met Christopher Nolans Tenet. Maar welke grote films verschijnen er deze maand in de bioscoop? Hieronder de grootste release voor de maand september!

September is door de coronacrisis heel wat grote films kwijt geraakt. Titels als A Quiet Place Part II, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, The King's Man en Last Night in Soho zijn allemaal verplaatst.

The New Mutants (2 september)

Regie: Josh Boone | Hoofdrollen: Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt, Henry Zaga

Deze Marvel-film speelt zich af in een geïsoleerd ziekenhuis waar een groep jonge mutanten vastgehouden wordt voor psychiatrisch onderzoek. Wanneer er wel heel vreemde gebeurtenissen plaatsvinden, zullen zowel de nieuwe mutaties als de vriendschappen op de proef worden gesteld, terwijl ze vechten om te overleven.



Antebellum (10 september)

Regie: Gerard Bush, Christopher Renz | Hoofdrollen: Janelle Monáe, Jena Malone, Eric Lange, Jack Huston

Succesvol schrijfster Veronica Henley zit gevangen in een gruwelijke werkelijkheid. Ze moet de confrontatie aangaan met het duistere verleden en het mysterie ontraadselen, voor het te laat is.



The War with Grandpa (16 september)

Regie: Tim Hill | Hoofdrollen: Robert De Niro, Uma Thurman, Oakes Fegley, Christopher Walken, Jane Seymour

Wat zou jij doen als je jouw slaapkamer zou moeten afstaan aan niemand minder dan je eigen opa? Dit overkomt de tienjarige Peter omdat zijn opa Jack noodgedwongen bij de familie intrekt. Peter wil zijn slaapkamer koste wat kost terug en samen met zijn vrienden doet hij er alles aan om zijn opa uit zijn slaapkamer te verdrijven. Dit betekent oorlog, want opa laat niet zomaar met zich sollen en schakelt de hulp van zijn eigen vrienden in. Een race tegen de klok, waarbij alle streken uit de kast worden getrokken. Lukt het Peter om zijn slaapkamer terug te krijgen?



The Personal History of David Copperfield (17 september)

Regie: Armando Iannucci | Hoofdrollen: Dev Patel, Hugh Laurie, Tilda Swinton

Nadat hij door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt David Copperfield van het ene avontuur in het andere en ontmoet hij de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland zoals zijn extravagante tante Betsy. Zijn reis leidt hem van vodden naar rijkdom en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd.



The Secret: Dare To Dream (17 september)

Regie: Andy Tennant | Hoofdrollen: Katie Holmes, Josh Lucas, Celia Weston, Jerry O'Connell

De jonge weduwe Miranda Wells worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven. Na een opeenstapeling van pech is een naderende orkaan de volgende uitdaging die zich aandient. Dan botst zij -letterlijk- tegen de aantrekkelijke Bray Johnson aan, die een helpende hand biedt. Met zijn positieve energie lijkt hij precies op het juiste moment in haar leven te zijn gekomen. Wat zij niet weet is dat Bray een geheim met zich meedraagt dat alles kan veranderen.



Shirley (17 september)

Regie: Josephine Decker | Hoofdrollen: Logan Lerman, Michael Stuhlbarg, Elisabeth Moss, Robert Wuhl, Orlagh Cassidy

Fred en Rose verhuizen naar een dorp in Vermont in de hoop op een baan voor Fred. Het jonge stel krijgt een aanbod om in te trekken bij professor Stanley Hyman op voorwaarde dat Rose het huishouden op zich neemt én op zijn vrouw -de beruchte horror auteur Shirley Jackson- past. Hoewel Rose met afgrijzen het ongebruikelijke huishouden van het excentrieke koppel bijhoudt, ontstaat er toch een zeer bijzondere band tussen haar en Shirley. Een band die het huwelijk van het jonge koppel flink op de proef stel.



Lizzie (24 september)

Regie: Craig William Macneill | Hoofdrollen: Kristen Stewart, Jeff Perry, Chloë Sevigny, Fiona Shaw

Massachusetts, 1892. Het claustrofobische leven van de tweeëndertigjarige ongehuwde Lizzie wordt geheel gedomineerd door haar kille vader. Wanneer de jonge Bridget Sullivan voor het gezin komt werken, vindt Lizzie eindelijk die vriendin waar ze naar heeft verlangd. Hun intimiteit groeit echter uit tot een donker en verontrustend plan.



Rogue (24 september)

Regie: M.J. Basset | Hoofdrollen: Megan Fox, Greg Kriek, Philip Winchester, Sisanda Henna

Huurling O'Hara leidt een eskadron soldaten op een gewaagde missie: gijzelaars redden van een stel kidnappers. Als de missie mislukt en het team midden in Afrika strandt, moet O'Hara niet alleen de confrontatie aangaan met een bende rebellen, maar ook met een leeuw.



NieuwsFilm

meest populair