Disney+ voegde deze week één nieuwe film toe

Disney+ voegde deze week één nieuwe film toe

Het is gelukkig niet de minste film.

We hebben geluk deze week: er verscheen namelijk een nieuwe film op streamingdienst Disney+. Dat is lang niet elke week zo, en deze week dus gelukkig wel. Het gaat om een animatiefilm, waarover we je in dit artikel vertellen.

De nieuwe film die werd toegevoegd is Phineas and Ferb the Movie: Candace against the Universe. Het is de tweede film rond de twee personages, en een standalone vervolg op hun eerdere film. De boel speelt zich verder af na het einde van de animatieserie Phineas and Ferb.

Het plot
In de film lukt het Candace maar niet om haar vrolijke broertjes te betrappen. Ze heeft het gevoel dat iedereen tegen haar is, het hele heelal! Maar dan wordt ze ontvoerd naar een verre planeet, waar aliens haar zien als hun verlossen. Heeft ze dan eindelijk haar Utopia gevonden? Voor Phineas en Ferb vormt dit ondertussen het begin van een missie om Candace te redden.

De film is prima ontvangen. Op RottenTomatoes scoort hij honderd procent op basis van twaalf recensies. Het is volgens critici een van de leukste kinderfilms in tijden, een film die grappig en creatief en vermakelijk is. Kortom: een prima toevoeging aan Disney+.

NieuwsFilm

meest populair