John Boyega (Star Wars: The Last Jedi) wil bekende DC-superheld spelen

John Boyega (Star Wars: The Last Jedi) wil bekende DC-superheld spelen

Fans willen Boyega de rol van Static Shock zien spelen, maar de acteur heeft een andere held in gedachten.

Nu hij klaar is met de Star Wars-franchise, denkt John Boyega er duidelijk over om een superheld te spelen in een toekomstige film van Marvel of DC. Fans van de acteur hebben al vaker gesuggereerd dat de DC-held Static Shock, waar toevallig ook een film over wordt gemaakt, een perfecte rol voor hem zou zijn.

Boyega liet via social media echter al snel weten dat de rol van Static Shock niet maar aan hem is besteed. Aldus Boyega:

"Ben ik te oud voor! Ik wil liever een nieuwkomer zien!"

De Static Shock-film die werd aangekondigd tijdens het recente DC FanDome gaat over Virgil Hawkins, een 14-jarige jongen die wordt blootgesteld aan een experimenteel goedje waardoor hij elektromagnetische superkrachten krijgt. Met die krachten neemt hij het op tegen allerlei schurken samen met zijn vriend Osgood, die wapens voor hem bouwt. Gezien het feit dat Boyega bijna 30 is, is zijn opmerking niet meer dan logisch!

Green Lantern of Red Hood?
Een DC-held die Boyega blijkbaar wel graag wil spelen is Red Hood, een personage uit de Batman-comics. Na een suggestie van een fan op social media dat Boyega de John Stewart-versie van Green Lantern zou moeten spelen spelen, reageerde Boyega als volgt:

"Lmaoooooo, dat is té grappig. Kan ik niet gewoon Red Hood Spelen?"

Red Hood is een personage dat begon als de Jason Todd-versie van Batmans sidekick Robin, en in de stripreeks Under the Red Hood wordt vermoord door Joker, maar op miraculeuze wijze terugkeert naar Gotham als dodelijke antiheld Red Hood. Het lijkt onvermijdelijk dat ook dat personage uiteindelijk zijn eigen film krijgt, maar of Boyega dan de rol zal spelen is nog maar de vraag.

NieuwsFilm

meest populair