'The Batman' wordt enorm duister, precies zoals de trailer liet zien

'The Batman' wordt enorm duister, precies zoals de trailer liet zien

Bereid je maar voor op een unieke Batman-film.

Acteur Jeffrey Wright is als Commissioner Gordon te zien in The Batman. Onlangs werd de eerste trailer vrijgegeven voor de serie, die behoorlijk duister was en zelfs een Gotham liet zien waarin ogenschijnlijk geen daglicht te zien is.

Nu vertelt Jeffrey Wright over hoe de film er straks uit zal gaan zien. Hij vertelt dat het een behoorlijk duistere film zal zijn, precies zoals de trailer al schetste. "Als je kijkt naar de eerste comics, dan weet je dat Batman de beste detective van de wereld is. En Gordon is een beetje zijn Watson. Het scenario eert dat en stelt een toon die goed gevangen wordt in de trailer."

The Batman
Wright vertelde vervolgens over de Batmobile. "Een van de aspecten van het scenario waar ik echt blij van werd, is de Batmobile, de manier waarop dit omschreven werd. In het scenario las ik over een retro, maar enorm aangepaste muscle car die gewoon de tofste is die je ooit gezien hebt. Toen ik dat las, dacht ik: 'aha, ja!'."

"Wat het probeert te bereiken en wat het ook echt bereikt, is een toegankelijkheid voor ons Gotham, een wereld die je ook echt kan begrijpen en die geworteld is in een erg bekende realiteit. Maar tegelijkertijd is het een fantasiewereld, een aangepaste realiteit."

NieuwsFilm

meest populair