Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben!

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben!

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Martian (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridlet Scott | Cast: Matt Damon, Jessica Chastain, Chiwetel Ejiofor, e.a. | Te zien op: Net5 (vanaf 20:30 uur)
Na een harde zandstorm op Mars, wordt astronaut Mark Watney, die als een van de eerste mensen voet op die planeet zette, voor dood achtergelaten door zijn collega's. Met slechts een beperkte voedselvoorraad, moet hij vertrouwen op zijn eigen intellect en creativiteit om in leven te blijven tot de door NASA opgestarte reddingsmissie de rode planeet bereikt.

Monsters, Inc. (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pete Docter & David Silverman | Cast: John Goodman, Billy Crystal, Mary Gibbs, e.a. | Te zien op: Disney+
In Monstropolis wordt energie gewonnen uit het laten gillen van mensenkinderen. Het harige beest Sully en de eenogige Mike werken voor de fabriek die huizen binnendringt om kinderen de schrik op het lijf te jagen. Hun leven verandert volledig wanneer het meisje Boo in hun wereld belandt. Ze moeten haar uit het zicht zien te houden van hun gemene collega's en haar veilig terug naar huis brengen.

You Were Never Really Here (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lynne Ramsay | Cast: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alessandro Nivola, e.a. | Te zien op: Netflix
Joe, een gekwelde oorlogsveteraan met een duister verleden, werkt tegenwoordig als huurmoordenaar. Hij is gespecialiseerd in het redden van rijkeluiskinderen uit de klauwen van mensensmokkelaars. Voor een nieuwe opdracht wordt Joe ingehuurd door een senator uit New York, wiens dochter vermist is. Joe vindt het meisje in een bordeel, maar een groep machtige mannen zint al snel op wraak.

NieuwsFilm

meest populair