Gerucht: Marvel introduceert Galactus als nieuwe superschurk in plaats van Thanos

Gerucht: Marvel introduceert Galactus als nieuwe superschurk in plaats van Thanos

Thanos is klaar. Lang leve Galactus?

Mikey Sutton doet regelmatig claims rond het Marvel Cinematic Universe. Vandaag weer, namelijk rond de volgende grote schurk. Waar we eerder van andere lekkers hoorden dat de Marvel-helden het straks zouden moeten opnemen tegen Kang the Conquerer, horen we van Sutton dat het om Galactus zou gaan.

Galactus wordt wel vaker genoemd in de context van het Marvel Cinematic Universe als nieuwe superschurk, maar de vraag is of men dat nu al wil doen. Marvel zou er wellicht ook bij gebaat kunnen zijn om even te kiezen voor een wat kleinere schurk, alvorens er weer opgebouwd wordt naar een bedreiging van kosmische schaal.

Devourer of Worlds
Galactus staat ook wel bekend als de Devourer of Worlds en maakt onderdeel uit van de comics die gemaakt werden rond de Fantastic Four. Hij eet letterlijk hele werelden op, wat hij wel moet doen om te kunnen overleven. Volgens Sutton is hij in eerste instantie dan ook geen echt kwaadaardige figuur, omdat hij het liefst planeten eet die niet bewoond zijn.

Dat zou interessant kunnen zijn en wellicht ook een manier kunnen zijn om Galactus langzaam op te bouwen. Zo zou Marvel er nu voor kunnen kiezen een wat kleinere slechterik als Kang te gebruiken, terwijl Galactus geïntroduceerd wordt.

NieuwsFilm

meest populair