'The Batman'-theorie: Riddler wordt een schurk vanwege Batman

'The Batman'-theorie: Riddler wordt een schurk vanwege Batman

Hoe zijn de twee aan elkaar verbonden?

De eerste trailer voor The Batman debuteerde een paar dagen geleden, maar fans bedenken nu al verschillende theorieën rond de film. Die zien we vooral rond de schurken van de film, die zich vroeg in de carrière van Bruce Wayne als Batman afspeelt.

Een van de zaken die we dan ook zullen zien, is de oorsprong van een aantal klassieke schurken. Een daarvan is de Riddler, die de voornaamste slechterik van de film lijkt te zijn. Wat fans betreft, is Batman zelf de reden waarom Riddler uiteindelijk een slechterik wordt.

Niet doden
Op Reddit verschenen verschillende theorieën rond de Riddler, maar trok er eentje van u/Mikhail10 veel aandacht. Hij stelt dat Riddler opstaat en gaat doden, juist omdat Batman dit weigert te doen. Hij zegt in de trailer het volgende: "If you are justice, please do not lie, what is the price for your blind eye?"

De opmerking lijkt gericht aan Batman, die niet bereid is te doden, waarop Ridlder zou besluiten dit dan maar zelf te doen en de corruptie van Gotham City aan te pakken op zijn manier.

NieuwsFilm

meest populair