Gerucht: Silver Surfer is een van de volgende schurken in het MCU

Gerucht: Silver Surfer is een van de volgende schurken in het MCU

Hij zou in dienst staan van de opperschurk Galactus.

Niemand minder dan de Silver Surfer zou straks zijn opwachting maken in het Marvel Cinematic Universe. Dat meldt insider Mikey Sutton op basis van bronnen binnen de studio. Dat het personage zal debuteren lijkt nogal wiedes: hij is verbonden aan de Fantastic Four, van wie we weten dat zij een prioriteit vormen voor Marvel-baas Kevin Feige om te introduceren in het filmuniversum.

Silver Surfer is de heraut van Galactus, de Marvel-godheid die planeten verslindt. Volgens Sutton zit hij in die rol als we hem ontmoeten en wil Marvel zijn emotionele complexiteit verkennen. Dat zal er uiteindelijk toe leiden dat Silver Surfer zich afscheidt van zijn meester en zijn eigen pad kiest. Allicht speelt hij dan uiteindelijk een cruciale rol in het verslaan van Galactus.

Silver Surfer
Het plan zou zijn dat we het oorsprongsverhaal van Silver Surfer te zien krijgen. Hij biedt volgens Sutton zijn diensten aan Galactus aan, als die zijn planeet van de vernietiging spaart. We zouden ook zien hoe Galactus vervolgens het empathisch vermogen van de Silver Surfer onderdrukt.

Dat laatste zou het dan weer mogelijk moeten maken om de Silver Surfer een grotere rol als goeierik te geven, aangezien hij er niet zoveel aan kan doen.

NieuwsFilm

meest populair