'Zack Snyders Justice League': Wat is er nieuw in deze film?

'Zack Snyders Justice League': Wat is er nieuw in deze film?

Waarmee verschilt Snyders versie van de bioscoopversie?

Zack Snyder mocht eindelijk een trailer vrijgeven voor zijn Justice League. En die ziet er behoorlijk anders uit dan wat we in de bioscoop te zien kregen.

De eerste trailer werd tijdens het DC FanDome vrijgegeven en laat een heel andere film zien. De vierdelige miniserie, die op HBO Max zal debuteren in de Verenigde Staten en in de rest van de wereld op een nog te bepalen manier, ziet er al heel gaaf uit.

Wat is er nieuw
Vandaag vertellen we je wat er allemaal nieuw is.
Visuals en cinematografie: Een Snyder-film draait heel erg om visuals en ziet er altijd heel opvallend uit. Dat wordt dus heel anders ten opzichte van het origineel dat in de bioscopen draaide. Bovendien heeft Snyder een ander aspect ratio gebruikt.
Darkseid is te zien: De superschurk is straks te zien. In de bioscoopversie was er enkel zijn minion Steppenwolf en nu komt Darkseid in volle glorie langs. Dat belooft wat!
De Knightmare komt uit: De nachtmerrie van Bruce Wayne, waarin we zagen hoe de wereld er onder een kwaadaardige Superman uit kon zien, komt uit. Dat zagen we in de trailer.
Supermans wederopstanding: Dit zal in de Snyder Cut heel anders zijn. Sowieso draagt hij straks zijn zwarte kostuum, wat we in de bioscoopfilm niet te zien kregen.
Cyborgs verhaal: We gaan zien hoe Victor Stone een echte ster was, voordat hij in Cyborg veranderde. Dat kregen we in de bioscoopversie niet te zien.
Iris West: Zij werd uit de bioscoopversie gehaald en is nu weer terug!


NieuwsFilm

meest populair