Brute trailer 'The Batman' onthuld in 4K

Brute trailer 'The Batman' onthuld in 4K

Bekijk de trailer van The Batman in de allerbeste beeldkwaliteit.

Het was overduidelijk het hoogtepunt van het online event DC Fandome afgelopen weekend: de bijzonder duistere trailer voor The Batman. Nu heeft schrijver en regisseur Matt Reeves de Ultra High Definition 4K-versie van de trailer vrijgegeven.

En met die versie kun je de trailer nog eens goed bekijken op je OLED 4K-scherm, mocht je die hebben. Dan zie je misschien net even meer details dan tijdens het bekijken van de versie die afgelopen weekend online verscheen.


In The Batman speelt Twilight en The Lighthouse-acteur Robert Pattinson de rol van de jonge Bruce Wayne die net ruim een jaar de cape van Batman draagt om Gotham te ontdoen van corruptie en misdaad.

In zijn strijd met de misdaad komt hij onder meer Selina Kyle / Catwoman (Zoë Kravitz), Edward Nashton / The Riddler (Paul Dano), Oswald Cobblepot / Penguin (Colin Farrell), Alfred Pennyworth (Andy Serkis), Commissioner James Gordon (Jeffrey Wright), Carmine Falcone (John Turturro) en Gotham District Attorney Gil Colson (Peter Sarsgaard) tegen. Oktober 2021 moet de film af zijn en in de bioscoop verschijnen!

NieuwsFilm

meest populair